نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»
نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

دعای قوی برای پیدا کردن کار مناسب

بسیار خوب است انسان در موقع مواجه با مشکلاتش اول از خداوند یاری بگیرد . برای پیدا کردن کار مناسب و با روزی ، خواندن سوره هایی از قرآن توضیه شده است . به گزارش ایران ناز آیات۵۰ تا ۵۶ سوره یوسف جهت یافتن شغل و روزی بسیار مناسب است.

 

هر کسی که بیکار باشد و معطل باشد و هیچ کار از دست او بر نیاید روز پنجشنبه اول ماه روزه بدارد(اولین روز پنج شنبه ماه قمری) هنگام افطاری قبل از افطار کردن ,همچنین بعد از نماز خفتن(نماز عشا) , و همچنین در جامه خواب وقت خواب رفتن این هفت آیه از سوره یوسف را بخواند:

 

(آیات۵۰ تا ۵۶ سوره یوسف )

 

بِسْمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحیم
وَقَالَ الْمَلِکُ ائْتُونِی بِهِ فَلَمَّا جَاءهُ الرَّسُولُ قَالَ ارْجِعْ إِلَى رَبِّکَ فَاسْأَلْهُ مَا بَالُ النِّسْوَةِ اللاَّتِی قَطَّعْنَ أَیْدِیَهُنَّ إِنَّ رَبِّی بِکَیْدِهِنَّ عَلِیمٌ (۵۰)

 

قَالَ مَا خَطْبُکُنَّ إِذْ رَاوَدتُّنَّ یُوسُفَ عَن نَّفْسِهِ قُلْنَ حَاشَ لِلّهِ ماعَلِمْنَا عَلَیْهِ مِن سُوءٍ قَالَتِ امْرَأَةُ الْعَزِیزِ الآنَ حَصْحَصَ الْحَقُّ أَنَاْ رَاوَدتُّهُ عَن نَّفْسِهِ وَإِنَّهُ لَمِنَ الصَّادِقِینَ (۵۱)

 

ذَلِکَ لِیَعْلَمَ أَنِّی لَمْ أَخُنْهُ بِالْغَیْبِ وَأَنَّ اللّهَ لاَ یَهْدِی کَیْدَ الْخَائِنِینَ (۵۲)‏

 

وَمَا أُبَرِّئُ نَفْسِی إِنَّ النَّفْسَ لأَمَّارَةٌ بِالسُّوءِ إِلاَّ مَا رَحِمَ رَبِّیَ إِنَّ رَبِّی غَفُورٌ رَّحِیمٌ (۵۳)

 

وَقَالَ الْمَلِکُ ائْتُونِی بِهِ أَسْتَخْلِصْهُ لِنَفْسِی فَلَمَّا کَلَّمَهُ قَالَ إِنَّکَ الْیَوْمَ لَدَیْنَا مِکِینٌ أَمِینٌ (۵۴)

 

قَالَ اجْعَلْنِی عَلَى خَزَآئِنِ الأَرْضِ إِنِّی حَفِیظٌ عَلِیمٌ (۵۵)

 

وَکَذَلِکَ مَکَّنِّا لِیُوسُفَ فِی الأَرْضِ یَتَبَوَّأُ مِنْهَا حَیْثُ یَشَاءُ نُصِیبُ بِرَحْمَتِنَا مَن نَّشَاء وَلاَ نُضِیعُ أَجْرَ الْمُحْسِنِینَ (۵۶)

 

سپس هنگام خواب صد مرتبه ذکر (لا اله الا الله )و صد مرتبه ذکر ( الله اکبر) و صد مرتبه ذکر ( سبحان الله) و صد مرتبه ذکر( استغفرالله) و صد مرتبه (صلوات) فرستد. وبخواب رود…

 

در روز جمعه بعد از نماز صبح بنویسد این هفت آیه سوره یوسف را در کاغذی سفید یا زرد با مرکب یا جوهر مشکی یا آب زعفران و نیت کند بر هیچ کسی ظلم نکند و آنچه راستی و حق باشد را بیان کند و سپس این آیه نوشته شده را در بیرون سرای , بالای در ورودی منزل بیاویزد .در همان هفته مقصودش حاصل شود.

 

در هنگام روزه و در هنگام نوشتن و خواندن آیه سعی کن دائم الوضو باشی.عطر به خود بزن و جامه پاک بپوش.

خوردن چه غذاهایی به کنترل کردن اضطراب کمک می‌کند؟

اضطراب و استرس یک مشکل متداول بین مردم است. این اختلال با نگرانی و عصبانیت همراه است. و گاهی اوقات سلامتی مغز را تحت تاثیر قرار می‌دهد و اغلب، افراد برای درمان آن از دارو استفاده می‌کنند. به غیر از دارو استراتژی‌های دیگری نیز برای کاهش اضطراب وجود دارد؛ از ورزش گرفته تا تنفس عمیق. علاوه بر این روش‌ها، غذاهایی هم وجود دارند که با خوردن آنها میزان اضطراب شما کاهش پیدا کرده و عملکرد مغز هم بهبود پیدا می‌کند. در اینجا ۶ غذایی که از اضطراب شما می‌کاهند را به شما معرفی خواهیم کرد.

خوردن چه غذاهایی به کنترل کردن اضطراب کمک می‌کند؟

1.      سالمون

سالمون برای کاهش اضطراب بسیار مفید است. سالمون دارای مواد مغذی‌ای است که سلامت مغز را تضمین کرده و شامل ویتامین D، اسیدهای چرب امگا3، EPA و DHA هم هست. EPA و  DHA به تنظیم انتقال دهنده‌های عصبی دوپامین و سرتونین که باعث آرامش و ریلکس شدن ما می‌شوند کمک می‌کنند. همچنین مطالعات نشان داده این اسیدهای چرب می‌توانند التهاب را کاهش داده و از اختلال عملکرد مغز که باعث به وجود آمدن اختلالات روانی مانند اضطراب می‌شود هم بکاهد. مصرف مقادیر کافی EPA و DHA نیز ممکن است توانایی مغز شما را برای انطباق با تغییرات افزایش دهد. به شما این امکان را می‌دهد که به راحتی با عوامل استرس‌زا که باعث به‌وجود آمدن اضطراب می‌شوند روبرو شوید.
طبق تحقیقات ویتامین D نیز اثرات مثبتی روی بهبود سطح انتقال دهنده‌های آرامش‌بخش دارد. حتی چند تکه ماهی سالمون در هفته می‌تواند میزان اضطراب را به میزان کافی کاهش دهد. طی یکی از تحقیقات انجام گرفته، کسانی که سه بار در هفته ماهی خورده بودند میزان اضطرابشان کمتر از کسانی بود که گوشت، مرغ یا گوشت خوک مصرف کرده بودند. ماهی تاثیر بسیار زیادی روی کاهش علایم مرتبط با اضطراب مانند ضربان قلب و تغییرات دارد.

2.      بابونه

بابونه گیاهی است که ممکن است به کاهش اضطراب کمک کند. بابونه شامل مقدار زیادی آنتی‌اکسیدان است که اضطراب را کاهش می‌دهد. تحقیقاتت متعددی درباره رابطه بابونه و اضطراب صورت گرفته است. آنها متوجه شدند کسانی که دچار اختلالات اضطراب عمومی هستند پس از استفاده از عصاره بابونه علائم بالینی‌شان نسبت به کسانی که از آن استفاده نکردند کاهش پیدا کرده بود. همینطور یک تحقیق مشابه نشان داد کسانی که عصاره بابونه را برای هشت هفته مصرف کرده‌اند علائم افسردگی و اضطراب در آنها کاهش یافته بود. نتایج این تحقیقات امیدوارکننده بود. اما برای ارزیابی اثرات ضد اضطراب چای بابونه که بیشترین مصرف را دارد، تحقیقات بیشتری لازم است.

3.      زردچوبه

زردچوبه ادویه‌ای است که حاوی کورکومین است. این ماده برای ارتقا سلامت مغز و جلوگیری از اختلالات روانی مورد بررسی قرار گرفت. مطالعات آزمایشگاهی نشان می‌دهد که کورکومین ممکن است باعث تقویت اسید چرب امگا 3 در مغز شود و به بدن کمک کند که تاثیرات آن را بهتر بپذیرد. در یک تحقیق که روی موش‌ها صورت گرفت، ۲۰ میلی گرم بر کیلوگرم از کورکومین میزان اضطراب را در موش‌ها نسبت به آنهایی که دوز کمتری استفاده کرده بودند کاهش داد. کورکومین دارای خواص آنتی‌اکسیدان و ضد التهابی قوی است که از آسیب به سلول‌های مغز جلوگیری می‌کند. این اثرات تا حدی به دلیل توانایی کورکومین برای کاهش نشانگرهای التهابی مانند سیتوکین‌هاست، که اغلب با توسعه اضطراب مرتبطند. مصرف کورکومین باعث افزایش سطح آنتی اکسیدان که در بدن افرادی که دارای اضطراب بیشتری هستند کم وجود دارد می‌شود. برای تأیید تمام این اثرات، تحقیقات بیشتر انسان ضروری است اما اگر از اضطراب رنج می برید، اضافه کردن زردچوبه به برنامه غذاییتان ارزش امتحان را دارد.

4.      شکلات تلخ

ترکیب برخی از شکلات‌های تلخ در رژیم غذایی ممکن است برای کاهش اضطراب مفید باشد. شکلات تلخ حاوی فلاونول‌ها که آنتی‌اکسیدان‌هایی هستند که باعث بهبود عملکرد مغز می‌شوند است آنها این کار را با بهبود جریان خون به مغز و ارتقاء توانایی آن برای انطباق با موقعیت‌های استرس زا انجام می‌دهند. این اثرات ممکن است به شما اجازه دهد که بهتر به شرایط استرس زا که می‌تواند منجر به اضطراب و سایر اختلالات خلقی شود غلبه کنید. بعضی از محققان همچنین پیشنهاد می‌کنند که نقش شکلات تلخ در سلامت مغز ممکن است به دلیل طعم و مزه آن باشد که می‌تواند برای کسانی که با اختلالات خلقی هستند، آرامش‌بخش باشد. افرادی که شکلات تلخ  ۷۴ درصدی را دو بار در روز برای دو هفته مصرف کردند، سطح هورمون‌های استرس مانند کاتلولامین‌ها و کورتیزول را که معمولا با اضطراب همراه بودند بهبود بخشیده‌اند. خوردن شکلات تلخ نیز نشان داده شده است که سطح سروتونین را افزایش می‌دهد که ممکن است به کاهش استرسِ منجر به اضطراب کمک کند. در مطالعه افراد بسیار مضطرب، شرکت کنندگان گزارش کردند که پس از مصرف روزانه ۴۰ گرم شکلات تلخ در طی یک دوره دو هفته ای، به میزان قابل توجهی  استرس آنها کاهش یافته است. شکلات تلخ بهتر است در آرامش مصرف شود زیرا دارای کالری زیادی است و ممکن است بیش از حد مصرف شود. ۳۰ تا ۴۰ گرم در روز میزان مناسبی برای مصرف شکلات تلخ در روز است.

5.      ماست

اگر از اضطراب رنج می‌برید ماست یک غذای عالی برای رژیم غذایی شماست. پروبیوتیک‌ها یا باکتری سالم در برخی از انواع ماست‌ها (محصولات پروبیوتیک) موجود است که می‌تواند چندین جنبه از سلامت از جمله سلامت روانتان را بهبود بخشد. مطالعات نشان داده‌اند که غذاهای پروبیوتیک مثل ماست ممکن است سلامت روان و عملکرد مغز را از طریق مهار رادیکال‌های آزاد و نوروکسین‌ها که می تواند بافت عصبی مغز آسیب برساند و منجر به اضطراب شود را تامین کند. افراد مضطرب که روزانه ماست پروبیوتیک مصرف می‌کردند، نسبت به کسانی که ماست بدون پروبیوتیک مصرف می کردند بیشتر قادر به مقابله با استرس بودند. مطالعه دیگری نشان داد که زنانی که  ۱۲۵ گرم ماست دو بار در روز برای چهار هفته مصرف کردند، عملکرد بهتری در مناطق مغزی که احساس  را کنترل می‌کنند و سطح اضطراب را کاهش می‌دهند داشتند. این یافته‌ها امیدوار کننده است، اما تحقیقات انسانی بیشتر برای تأیید اثرات مفیدی که ممکن است ماست بر کاهش اضطراب تأثیر داشته باشد لازم است. همچنین لازم به ذکر است که همه ماست‌ها حاوی پروبیوتیک نیستند برای منافع پروبیوتیک‌ها ماستی را انتخاب کنید که پروبیوتیک به عنوان عنصر در فهرست آنها ذکر شده باشد.

6.      چای سبز

چای سبز حاوی ال تینین است. ال تینین یک آمینواسید که طبق مطالعات اثرات مثبتی روی سلامت مغز و کاهش اضطراب دارد. افرادی که التینین مصرف می‌کردند، استرس روانی را که معمولا با تپش قلب و اضطراب همراه است را کاهش دادند. در طی یک مطالعه متوجه شدند که افرادی که نوشیدنی حاوی ال تینین استفاده کرده بودند سطح کوتیزول که یک هورمونی است که باعث اضطراب می‌شود را کاهش دادند. این اثرات ممکن است با توجه به پتانسیل ال تینین برای جلوگیری از بیش از حد تحریک اعصاب اتفاق بیفتد. ال تینین می‌تواند مقدارGABA، دوپامین و سرتونین را افزایش دهد آنها انتقال دهنده‌های عصبی هستند که میزان استرس را کاهش می‌دهند.
همچنین چای سبز حاوی یک آنتی‌اکسیدان به نام  اپی‌گالوکتشین گالات است که در  بهبود سلامت مغز تاثیر می‌گذارد و ممکن است روی کاهش علائم خاص نیز تاثیر داشته باشد. یک مطالعه روی موش‌ها نشان داد که اپی‌گالوکتشین گالات اثری مانند اثر قرص‌های معمول اضطراب ایجاد می‌کند. خواص مفید ال‌تینین و اپی‌گالوکتشین گالات یکی از دلایل عمده مصرف نوشیدن چند فنجان چای سبز در روز است تا با پریشانی روانی کمتری همراه باشند. در حالی که همه‌ی این یافته‌ها امیدوارکننده است اما لازم به ذکر است که بیشتر این مطالعات روی حیوانات انجام شده است و نیاز به آزمایش‌های بیشتری روی انسان دارد.

غذاهای دیگری که می‌توانند به اضطراب شما کمک کنند.

در حالی که برخی از مواد غذایی ذکر شده در زیر به طور خاص برای اثرات ضد اضطرابشان مورد مطالعه قرار نگرفته‌اند اما آنها مواد مغذی زیادی برای بهبود علائم مرتبط دارند.

  • بوقلمون، موز و جو: این‌ها منابع خوبی از آمینواسیدهای تریپتوفان هستند که در بدن به سروتونین تبدیل می‌شود و باعث آرامش و کاهش اضطراب می‌شوند.
  • تخم‌مرغ، گوشت، محصولات لبنی: همه پروتئین‌های با کیفیت شامل آمینواسید‌های ضروری هستند که دوپامین و سروتونین عصبی را تولید می‌کنند و به سلامت روان کمک می‌کنند.
  • دانه‌های چیا: دانه های چیا یکی دیگر از منابع خوب اسیدهای چرب امگا ۳ برای تقویت مغز هستند و نشان داده شده که به اضطراب کمک می‌کنند.
  • مرکبات و فلفل دلمه‌ای: این میوه‌ها سرشار از ویتامین سی هستند که خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و از آسیب به سلول‌هایی که باعث ایجاد اضطراب می‌شوند جلوگیری می‌کند.
  • بادام‌ها: بادام حاوی مقدار قابل توجهی ویتامین E است که نقش پیشگیری از اضطراب را ایفا می‌کند.
  • بلوبری: بلوبری حاوی ویتامین سی و دیگر آنتی‌اکسیدان‌ها مانند فلاونول‌ها است و توانایی بهبود سلامت مغز را دارند و اضطراب را تسکین می‌کنند.

حرف آخر

به طور کلی، پژوهش در مورد غذاهای خاص و پیشگیری از اضطراب کمیاب است بیشتر مطالعات روی حیوانات و یا در آزمایشگاه انجام شده‌اند و به مطالعه با کیفیت روی انسان نیازمندند. در هر حال چندین غذا و نوشیدنی وجود دارد که ممکن است به شما هنگام مشاهده‌ی عوامل اضطراب کمک کند به عنوان مثال آنها التهاب را کاهش می‌دهند و سلامت مغز را افزایش.

خواب(تعبیر ها و اشتباهات)

تعبیرها و اشتباه‌ها
 
همۀ ما در طول شب یا روز خواب‌هایی می‌بینیم که ممکن است درست و صادق بوده و معنایی را در خود داشته باشند یا اینکه بی‌معنا باشند. 
علت خواب‌های بی‌معنا چیزهایی مثل ضعف یا پرخوری قبل از خواب و یا صدای محیط زمان خواب و یا حتی می‌تواند نتیجه تلقین شیطان باشد و فقط پیامبران و معصومین (علیهم السلام) هستند که تمام خواب‌هایشان درست و صادق بوده و حسابشان جدا است. حضرت امام صادق (علیه السلام) به مفضل که ازادامه مطلب... یاران ایشان است فرمودند: 

فکر کن اى مفضل!... در مورد خواب‏‌ها... که چگونه تدبیر کرده است حق تعالی... که راست آن‌ها را با دروغ آمیخته، به خاطر اینکه اگر همه آن‌ها راست می‌بودند، بی‌شک همه انسان‌ها پیغمبر بودند و پیغمبران را امتیازى از سایر انسان‌ها نبود، و اگر همه آن‌ها دروغ می‌بودند، سود و منفعتی در آن‌ها نبود و زائد و بی‌فایده می‌بودند. پس چنین مقرر فرموده که گاهى راست باشند و مردم به سوی مصلحتی راهنمایی شوند تا از آن بهره‌مند گردند یا اینکه از ضرر و زیانی دوری کنند، و بسیاری از آن‌ها دروغ می‌باشند تا کاملاً به آن‌ها اعتماد نکنند (کتاب توحید مفضل - ترجمۀ علامه محمد باقر مجلسى، با کمی ساده‌نویسی). 

پس مشخص شد که هم خواب‌های درست داریم و هم نادرست. حال سوال این است که چگونه آن‌ها را از هم تشخیص بدهیم؟ فهمیدن اینکه چه خوابی درست یا نادرست است راه و روش خودش را دارد و اینکه تعبیر این خواب درست چه چیزی می‌شود نیز دارای راه روش مخصوص خودش می‌باشد که در این‌جا نمی‌خواهم به این روش‌ها بپردازم، ولی همین اندازه می‌گویم که در تمامی این راه و روش‌ها امکان خطا و اشتباه وجود دارد (دقیقاً مثل خود همان  خواب‌ها!)... یعنی ممکن است خوابی را تعبیر کنید که اصلاً از پایه غلط بوده و صادق نباشد (مثلاً همان‌طور که گفته شد آن خواب را در اثر پرخوری قبل از خواب مشاهده کرده باشید) یا اگر هم آن خواب درست و صادق باشد، در تعبیر کردن آن دچار اشتباه شده باشید. همین باعث می‌شود انسان از  تعبیر کردن خواب‌هایی که می‌بیند ناامید شده و روی تمامی آن‌ها را خط بکشد... چون معمولاً تر و خشک را با هم می‌سوزانند... ولی آیا این درست است؟... اگر خیلی تنبل یا خیلی ترسو باشید می‌گویید "بله"... ولی جوابش مسلماً "نه" می‌باشد.
مثل این می‌ماند که بگوییم چون در هنگام راه رفتن ممکن است دچار خطا و لغزش شویم و به زمین بخوریم و احیاناً سر، به جائی برخورد کرده و آسیب ببیند و احیاناً آسیب‌دیدگی موجب مرگ ما شود پس دیگر راه نرویم!
یا مثلاً بگوییم که چون در حرف زدن خود دچار اشکال می‌شویم (که معمولاً هم در طی روز، بارها این اتفاق می‌افتد) پس دیگر حرف نزنیم و سکوت کنیم!... چقدر اشتباه کردیم و می‌کنیم تا این حرف زدن را یاد گرفته‌ایم و یاد می‌گیریم. 
این‌ها و هزاران مثال دیگر دلیل محکمی بر این می‌باشند که "اشتباه در تشخیص خواب درست از غلط یا در تعبیر کردن و فهم معنای خواب نباید باعث چشم‌پوشی از تلاش برای جستجوی معنای خواب شود". 
مثلاً خود من در کنار تعبیرهای اشتباهی که از خواب‌هایم داشته‌ام، خواب‌های فراوانی را نیز  به درستی تعبیر کرده‌ام و از آن‌ها بهره برده‌ام. اگر مقاله "تعبیر با تقویم" را خوانده باشید حتماً متوجه شده‌اید که از بین حدود 400 خوابی که در طی یکسال دیده‌ام، توانسته‌ام 160 خواب را تعبیر کنم (البته در مورد درستی برخی از آن‌ها شک دارم، ولی مطمئن هستم که خیلی را درست به هدف زده‌ام)... خب این خیلی بهتر از دست روی دست گذاشتن است.
به جای بی‌اساس دانستن "تعبیر خواب" همیشه این دو نکته را به خاطر داشته باشید تا به پایه و اساس درستی برسید:
1- تعبیرها را با اصول علمی و دینی مسلم و قطعی مقایسه کنید. مثلاً اگر در خواب دیدید که در حال پرستش بت هستید مسلماً نمی‌خواهند تو را تشویق به بت‌پرستی کنند و بگویند که بت بپرستید! چون با اصول دین مخالفت دارد، شاید با توجه به تعبیر  "بت و بت‌پرستی" می‌خواهند بگویند که دچار گمراهی شده‌اید. 
2- پس از مقایسه با حقایق مسلم و بدیهی نیز اگر باز هم در مورد درستی تعبیر شک دارید و به نتیجه‌ای نرسیدید، به "احتیاط" عمل کنید. یعنی مثلاً اگر "تعبیر" خواب، شما را به ساختن چیزی فرمان می‌دهد و در درستی آن شک دارید، چنانچه درست کردن آن چیز ضرری نداشته و دارای سود و منفعت است و در توان شما هم می‌باشد، پس آن را بسازید. یا اگر تعبیر خوابی، شما را به مسافرتی فرمان می‌دهد که در درستی آن شک دارید، چنانچه خطر این وجود دارد  که در اثر این مسافرت دچار زیان شوید، پس لازم نیست به مسافرت بروید.

 پس با این توضیحات در دنیای تعبیرها راه بروید و از افتادن نترسید و  شکر "خواب دیدن" را به وسیلۀ "تعبیر کردنش" به جا آورید که او گفته است: لئن شکرتم لازیدنکم و لئن کفرتم ان عذابی لشدید - اگر شکر کنید، [نعمت را] برایتان زیادتر می‌کنم و اگر کفران نعمت کنید، بدرستی که عذابم شدید است (سورۀ ابراهیم - آیه 7).