نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

خواص باورنکردنی ۱۴ ماده غذایی


مصرف غذاهایی با قند و چربی اشباع شده به التهاب و درد دامن می‌زند و باعث افزایش فعالیت سیستم ایمنی بدن می‌شوند که می‌تواند منجر به درد مفاصل، خستگی و آسیب به عروق خونی شود. اما در مقابل برخی مواد غذایی دیگر التهاب و درد را مهار می‌کنند. برخی از داروهای طبیعی برای غلبه بر التهاب و درد خواص افسانه‌ای دارند. این مواد غذایی مانند بسیاری از دارو‌های ضد درد اثرات نامطلوبی را ایجاد نمی‌کنند.

خواص باورنکردنی 14 ماده غذایی

زغال اخته: زغال اخته از میوه‌های ضدالتهابی بسیار عالی و مؤثر است. این میوه مقدار ترکیباتی به نام پروتئین‌های شوک حرارتی را که در کاهش سن افراد مؤثر هستند افزایش می‌دهد. پروتئین شوک حرارتی هنگام التهاب و درد و آسیب به بافت‌ها در کوتاه مدت توسط زغال اخته در بدن تأمین می‌شود.

فلفل قرمز: این ماده غذایی حرارت و التهاب را به یک ترکیب ضد التهابی قوی به نام کپساپسین تبدیل می‌کند.

کرفس و دانه کرفس: جیمز دوک داروساز معروف می‌گوید: بیش از ۲۰ ترکیب ضد التهاب در کرفس و دانه کرفس وجود دارد از جمله یک ماده به نام آپژنین که یک ضد التهاب قوی است در کرفس موجود است.پزشکان توصیه می‌کنند به جای نمک دانه‌های کرفس را به سوپ و خورش اضافه کنید.

گیلاس: در حالی که بسیاری از مردم از آسپرین به‌عنوان نخستین مسکن استفاده می‌کنند اما یک پزشک از دانشگاه ایالتی میشیگان نشان داد که عصاره گیلاس ترش ده برابر مؤثر‌تر از آسپرین در تسکین التهاب است.

سبزیجات سبز تیره: سبزیجاتی مانند اسفناج و کلم پیچ حاوی مقادیر بالایی از مواد معدنی مثل کلسیم و منیزیم هستند.این دو ماده معدنی به تعادل وضعیت شیمی بدن کمک کرده و منجر به کاهش درد و التهاب می‌شوند. همچنین ویتامین «ای» که نقشی کلیدی در حفاظت از بدن در برابر مولکول‌های التهابی مانند سیتوکنین‌ها دارد، یکی از بهترین منابع این ویتامین کلم بروکلی و خربزه است.

ماهی: دکتر آلفرد استاینبرگ متخصص آرتروز از مؤسسه ملی بهداشت می‌گوید: روغن ماهی بطور مستقیم در سیستم ایمنی بدن از سرکوب ۴۰ تا ۵۵ درصد از انتشار سایتوکاین‌ها جلوگیری می‌کند. سایتوکاین‌ها ترکیبات شناخته شده‌ای هستند که منجر به التهاب مفاصل و احساس درد می‌شوند. یک تحقیق علمی نشان می‌دهد مردانی که از ماهی آب پز استفاده می‌کنند ۲۳درصد در مقایسه با مردانی که ماهی کم مصرف می‌کنند کمتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی قرار دارند.

بذر کتان و روغن کتان: دانه‌های کتان و روغن طبیعی کتان در بدن به ترکیبات شبه‌هورمونی تبدیل شده و از التهاب جلوگیری می‌کنند.افزودن دانه کتان به مخلوط نان یا کیک و بسیاری از غذاهای دیگر توصیه می‌شود البته آن را نباید مستقیم حرارت داد.

زنجبیل: دکتر کریشنا استاوا از دانشگاه اودنسه دانمارک، زنجبیل یک داروی ضد التهابی قوی و غیر استروئیدی بوده و مانند تایلنول یا ادویل در کاهش درد کمک می‌کند.

تمشک: دکتر نایر از دانشگاه ایالتی میشیگان می‌گوید: تمشک و توت فرنگی دارای اثرات ضد التهابی مشابه گیلاس هستند.

زردچوبه: تحقیقات نشان می‌دهد این ادویه هندی از طریق مکانیسم مشابه مواد مخدر در سرکوب التهاب و درد بسیار مؤثر است این مهار‌کننده درد هیچ گونه اثرات مضر جانبی ندارد.

آجیل: یکی دیگر از منابع مبارزه با التهاب چربی‌های سالم بخصوص بادام است که غنی از فیبر، کلسیم و ویتامین ای است، همچنین گردو که دارای مقادیر بالایی از الفالینولنیک اسید که یک نوع از چربی امگا ۳ است به طور مؤثری منجربه کاهش التهاب می‌شود. در غذاهای مدیترانه‌ای آجیل همراه با ماهی و سبزیجات و غلات سبوس دار استفاده می‌شود که بخش بزرگی از رژیم غذایی مدیترانه‌ای را تشکیل می‌دهد که به منظور کاهش التهاب است.

سویا: مطالعات نشان داده ایزوفلاوون ترکیبات شبه استروژنی موجود در سویا سطوح التهاب را بویژه در زنان کم می‌کند ایزوفلاوون منجر به کاهش اثرات منفی التهاب در استخوان‌ها می‌شود.

لبنیات کم چرب: لبنیات کم چرب برای بیماران آرتریت روماتوئید توصیه می‌شود. شیر کم چرب یا بدون چربی یک منبع مهم مغذی است، همچنین ماست حاوی پروبیوتیک بوده که به کاهش التهاب روده کمک می‌کند.مواد غذایی با کلسیم و ویتامین د خواص ضد التهابی دارند.

چغندر: چغندر قرمز رنگ خواص آنتی اکسیدانی دارد چغندر و آب چغندر التهاب را کم می‌کند فیبر،ویتامین ث و رنگدانه‌های گیاهی به نام بتالاین موجود در چغندر همچنین در مقابل بیماری‌های قلبی و انواع سرطان‌ها از بدن محافظت می‌کنند.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد