![]()
حسن خزّاز گفت: از امام رضا ( علیه السّلام ) شنیدم که فرمود:
بعضى از کسانى که ادّعاى محبّت و دوستى ما را دارند،ضررشان براى شیعیان ما از دجّال بیشتر است.
حسن گفت: عرض کردم اى پسر رسول خدا( صلّى اللَّه علیه و آله و سلّم ) به چه علّت؟
فرمود: به خاطر دوستىشان با دشمنان ما و دشمنىشان با دوستان ما. و هر گاه چنین شود، حقّ و باطل به هم در آمیزد و امر مشتبه گردد و مؤمن از منافق باز شناخته نشود.
( صفات الشیعه ص 8 )
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
"چرا از نظر دین مبین اسلام " طلا " برای مردان "حرام" شمرده شده؟
طلا برای مردان مضر و خطرناک است!!!!
طلا از جمله فلزهای زینتی به شمار میرود که طرفدران زیادی دارد و بخصوص خانمها علاقه زیادی به آن نشان میدهند و بالطبع از اشکال مختلف آن به عنوان زیورآلات استفاده میکنند.
در این میان حتما شنیدهاید که استفاده از طلا برای مردان منع شده و در اسلام این کار عملی حرام معرفی شده است !
ولی تا به حال شده از خودتان بپرسید چرا زنان مجاز به استفاده از طلا هستند ولی مردها نباید از این فلز قیمتی و زینتی بهرهمند شوند؟
به طور کلی هر موضوعی که اسلام آن را سفارش کرده باشد برای بدن انسان مفید و هر چه را که برای انسان حرام کرده باشد، قطعا برای او مضر است. و ما به عنوان مسلمان به این معتقد هستیم که مسلما خیری در پشت این ممنوعیتها وجود دارد.
طبق بررسیهای متعددی که صورت گرفته، تعداد گلبولهای سفید خون در مردان بیشتر از زنهاست، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبولهای سفید میشود.
به طور طبیعی با افزایش شمار گلبولهای سفید، جا برای گلبولهای قرمز خون کم شده و تعداد آنها به طور محسوسی کاهش پیدا میکند.
در واقع استفاده از طلا در مردان باعث بر هم خوردن تعادل میان گلبولهای سفید و قرمز خون میشود.
همین امر باعث بروز کمخونی در مردان و از سوی دیگر باعث بروز سرطان خون میشود که همگی بر اثر اختلال در گلبولهای بدن مردان ایجاد میشود.
اما در اینجا شاید این سوال ذهن شما را مشغول کند که پس چرا زنان میتوانند از طلا استفاده کنند؟ اگر طلا روی تعادل گلبولهای بدن مردان تاثیر میگذارد، پس زنان هم نباید از این امر مستثنا باشند!
در نگاه ابتدایی شاید حق با شما باشد، ولی مطالعاتی که روی ساختار بدن زنان انجام شده نشان میدهند تفاوتهایی جزئی در ساختار بدن زن و مرد وجود دارد.
طلا حاوی اشعههایی است که از پوست بدن رد شده و روی گلبولهای بدن تاثیر میگذارد. این مساله در مورد مردان کاملا صدق میکند ولی در زنان خیر.
در زنان بین لایه پوست و گوشت، یک لایه چربی وجود دارد اما در مردان این لایه وجود ندارد. همین لایه محافظ چربی است که همانند سدی محکم مانع از رسیدن اشعههای مضر طلا به بدن زنان میشود.
به این ترتیب تاثیر منفی روی گلبولهای قرمز خونی در مردان یکی از مضرات استفاده از طلا در آقایان است.
دلیل دیگری که از اهمیت زیادی هم برخوردار است، تاثیر منفی اشعههای فلز طلا روی هورمونهای جنسی مردان است.
استفاده از طلا توسط مردان باعث بروز اختلالات هورمونی شده و حرکت اسپرمها را با مشکل مواجه میکند، به طوری که سرعت حرکت آنها به قدری کاهش پیدا میکند که قدرت کافی برای باروری تخمک نداشته و موجب ناباروری مرد میشود.
در واقع بررسیهای صورت گرفته حاکی از آن است که بیشترین تاثیر طلا در بافتهای مختلف بدن، روی اندامهای تناسلی است.
طلا بیشترین اثر منفی خود را در مردان در بخشی از دستگاه تناسلی میگذارد که محل تجمع اسپرمهاست. اسپرمها مدت زمانی را در این مکان میگذرانند تا قدرت باروری و تحرک یابند. بنابراین اشعههای مضر طلا با تاثیر بر این بخش بشدت از سرعت حرکت و باروری اسپرمها میکاهد.
تعداد گلبولهای سفید خون در مردان بیشتر از زنهاست ، حال آن که تماس بدن مرد با طلا باعث بالا رفتن میزان گلبولهای سفید میشود.
علاوه بر ناباروری که پیامد مهمی در استفاده از طلاست، مشکلات روحی و خانوادگی ناشی از آن را هم باید اضافه کرد که گاهی باعث هزینههای زیاد برای درمان ناباروری و حتی به هم خوردن زندگیها میشود.
در این میان حتی افرادی که از طلا به عنوان زینت استفاده نمیکنند و تنها شغل آنها ایجاب میکند که با طلا در ارتباط باشند هم از این خطرات در امان نیستند و اختلالات هورمونی گریبان آنها را نیز ممکن است بگیرد!
اعوذ بالله من شر نفسی و من شر الشیطان اللعین الرجیم
بسم الله الرحمن الرحیم
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
تا دهها سال قبل انسان هیچ اطلاعاتی در مورد مغز نداشت و فقط می دانست که مغز مرکز پردازش اطلاعات و حافظ انسان است و در دوران باستان فقط چندین بار عملهای جراحی موفقیت آمیز ساده بروی مغز انجام گرفته بود.
اما با گسترش علم دانشمندان متوجه شدند مغز انسان بصورت یکپارچه نیست و از اجزای مختلفی تشکیل شده است و هر بخش از مغز وظیفه خاصی را دارد در سال ۲۰۰۳ گروهی از دانشمندان با عکس برداری الکترومغناطیسی از مغز انسان متوجه شدند مرکز دروغگویی و راستگویی در بخش جلویی مغز قرار دارد و وقتی کسی دروغ می گوید قسمت های لپ پیشانی یا ناصیه مغزش فعالیت بیشتری را انجام می دهد و آن قسمت مسئول مستقیم دروغگویی در انسان است.
در حالی که دانشمندان در سال ۲۰۰۳ به این موضوع پی بردند قرآن کریم در سوره علق آیات ۱۳-۱۶ به این موضوع اشاره کرده است:
أَرَأَیْتَ إِن کَذَّبَ وَتَوَلَّى ﴿۱۳﴾أَلَمْ یَعْلَمْ بِأَنَّ اللَّهَ یَرَى ﴿۱۴﴾کَلَّا لَئِن لَّمْ یَنتَهِ لَنَسْفَعًا بِالنَّاصِیَةِ ﴿۱۵﴾ نَاصِیَةٍ کَاذِبَةٍ خَاطِئَةٍ ﴿۱۶﴾
]و باز] آیا چه پندارى [که] اگر او به تکذیب پردازد و روى برگرداند [چه کیفرى در پیش دارد] (۱۳) مگر ندانسته که خدا مىبیند (۱۴)زنهار اگر باز نایستد موى پیشانى [او] را سخت بگیریم (۱۵)[همان] موى پیشانى دروغزن گناه پیشه را (16)
در سوره هود آیه ۵۶ نیز خدواند دوباره به این مساله اشاره می کند:
مَّا مِن دَآبَّهٍ إِلاَّ هُوَ آخِذٌ بِنَاصِیَتِهَا
“جنبندهای نیست مگر این که خدا موی پیشانی او را میگیرد.”
براستی !در آن زمان که هیچ دستگاه برای اسکن مغز وجود نداشت حضرت محمد به تنهایی از کجا می توانست بداند که مرکز دروغگویی در قسمت جلوی مغز یا سر است؟؟؟
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وآلِ مُحَمَّدٍ وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ