نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

نادرحبیب الهی«ریش سفید»

کپک ها

Join Gevo Group

کپک، میکروارگانیسمی است که بهترین مکان برای رشد و گسترش آن محیط مرطوب و سرشار از مواد مغذی‌ است. این موجود ذره‌بینی می‌تواند شرایط محیطی سخت را تحمل کند و به بقا ادامه دهند تا زمانی که شرایط مناسب برای تکثیر سریع‌ فراهم شود.

یکی از دلایلی که تجمع کوچکی از آنها گاهی حتی روی پرده حمام یا کاشی‌های دستشویی هم دیده می‌شود، همین است. حالا تصور کنید زن بارداری هنگام تهیه غذا بخش کپک‌زده رب یا آبلیمو را دور می‌ریزد و قسمت به تصور خود سالم و کپک‌نزده را مصرف می‌کند. کپک‌های مضری وجود دارد که با تولید نوعی ماده سمی به نام مایکوتوکسین باعث تولد نوزادان ناقص‌الخلقه می‌شود. این ماده با چشم دیده نمی‌شود، اما در لایه‌ای عمیق از مواد غذایی نفوذ و آن را آلوده می‌کند.

مایکوتوکسین باعث ابتلا به انواعی از سرطان در مردان و زنان نیز می‌شود. می‌دانید تشخیص سرطان در مراحل اولیه چقدر سخت است؟ ما مردم عادی، علم و امکانات تشخیص مفید یا مضر‌بودن کپک‌ها را نداریم و بهتر است به جای دور ریختن سطحی قابل دید از کپک‌های روی میوه، غذا و ... همواره سطحی غیرقابل دید و سمی را در نظر بگیریم که به اعماق نفوذ کرده. اگر نمی‌خواهید مسمومیت، سرطان و حتی مرگ را برای خود یا خانواده‌تان رقم بزنید.

 

١) ‌کمتر بخرید تا زودتر مصرف کنید.

٢) رطوبت مواد غذایی، میوه‌ها و ظروف را پیش از گذاشتن در یخچال بگیرید

٣) قفسه یا قسمت‌های آلوده به کپک یخچال را با دستمال آغشته به جوش‌شیرین بشویید.

٤) نان و غذا را در حالی که هنوز گرم است، درون یخچال یا مکان بسته نگذارید.

٥) میوه‌ها و مواد خراب و حتی اندکی لک‌زده را بسرعت جدا و از محیط دور کنید.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد